banner359

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan Işid…

İmralı Adası ’nda mahkum kurulu terörist başı Abdullah Öcalan -li görüşen kardeşi Mehmet Öcalan, ağabeyinin IŞİD ’den kimseye menfaat gelmeyeceğini söylediğini iletti.Sabah saatlerinde Gemlik Mahalle Jandarma Komutanlığı ’na yeni başlayan terörist başı Abdullah Öcalan

22 Temmuz 2014 Salı 16:49
Teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan Işid…

İmralı Adası ’nda mahkum kurulu terörist başı Abdullah Öcalan -li görüşen kardeşi Mehmet Öcalan, ağabeyinin IŞİD ’den kimseye menfaat gelmeyeceğini söylediğini iletti.
Sabah saatlerinde Gemlik Mahalle Jandarma Komutanlığı ’na yeni başlayan terörist başı Abdullah Öcalan ’ın ağabeyi Mehmet Öcalan, vasisi ve avukatı Mazlum Kabuklu, manzara uygun İmralı adasına gitti. Adadaki festival ziyaretine çeşitli mahkumlardan Şeyhmuz Poyraz ’ın oğlu Halil ve 5 yaşında torunu Kemal Pir Poyraz, Cumali Karasu ’nun kardeşi Ramazan Karasu da katıldı.
Görüş sonuç Gemlik semt Jandarma Komutanlığı ’na getirilen Mehmet Öcalan, ailevi görüşü yaptıklarını söyledi. Terörist başı Abdullah Öcalan ’ın Suriye ’deki Rojava ve IŞİD için tahmini bazı değer biçme yaptığını kaydeden Mehmet Öcalan sözlerini şöyle sürdürdü:
“IŞİD birlikte son nefesine kadar mücadele yapılacaktır. IŞİD ’kovuk arkasından kim varsa onunla ayrıca mücadele edilecektir. Bu IŞİD kimseye bir menfaat getirmez. Onu besleyici güçlerde amma zaman en iri yarı zararı görecektir. IŞİD ile sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu IŞİD Ortadoğu ’ya her menfaat getirmez”.
Ayrıca 8 haftadır manzara göre başvurduklarını ifade eden Mehmet Öcalan, “Benimle biraz avukat arkadaş ayrıca birlikte gittik. Bütün birimize buçuk vakit verildi. Hakkımız 3 saatti. Bu hukuk anlamda dürüst yaklaşık şey değildir. Onu bu adaya biz getirmedik, tek kişilik getirdi. Yetkili hakkımız kullanmak istiyoruz. Oysa diyet bu hakkımızı gasp ediyor. Bu namuslu değil” diye konuştu.
3 yıldır avukatlarının suçlu olan ağabeyi -li görüştürülmeme konusunda ama Öcalan, “Bu hukuksuzluğun kalınlık büyüğüdür. Bu görüşmeye avukatları bir kat daha almıyorlar. Bu gidişat uygulama edecekse başlangıçta avukatların görüşmeye gitmesi gerekir. Bunu ailevi olarak de millet gibi hem de istiyoruz” dedi.
Öte yan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle göreceli biraz karşılaşma yapmadıklarını kaydeden Mehmet Öcalan, “Cumhurbaşkanı dair biraz görüşme yapmadık. Bölgesel yönetimler üzerinde değerlendirmeler yapıldı” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<