banner359

UEDAŞ’tan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine destek

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), sosyal sorumluluk kapsamında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne cihaz yardımında bulundu.Güney Marmara’nın elektrik dağıtım şirketi UEDAŞ tarafından kadın hastalıkları ve tüp bebek hizmetlerinde...

16 Mart 2017 Perşembe 11:11
UEDAŞ’tan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine destek

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), sosyal sorumluluk kapsamında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne cihaz yardımında bulundu.

Güney Marmara’nın elektrik dağıtım şirketi UEDAŞ tarafından kadın hastalıkları ve tüp bebek hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet Ultrasonografi cihazı, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Yakup Canıtez’e teslim edildi. Teslim törenine UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez ve UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce katıldı.

Başta eğitim yatırımları olmak üzere kültür, sanat, spor ve sağlık alanındaki sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine yapılan cihaz bağışları ile halka çok daha kaliteli sağlık hizmeti verilecek olunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Efe, “UEDAŞ olarak bölgemizde müşterilerimize kaliteli enerji arzı sunmak için hizmetlerimizi aralıksız sürdürürken sosyal sorumluluk projeleriyle de bölgemize faydalı olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bölgemize desteklerimiz devam edecek” dedi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinin ihtiyacı olan bu cihazı Bursalıların sağlık hizmetinde kullanılacak olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Canıtez ise, cihazı bağışlayan UEDAŞ yöneticilerine tüm Bursalılar adına teşekkür etti. Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Tüp Bebek Birimi hizmetlerinde kullanılan cihaz, ameliyathaneye monte edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<