banner359

Uludağ Ormanları'nda Sincaplarla Dağcının Müthiş…

Bursa Uludağ'da sincaplarla bir dağcının inanılmaz dostluğu görenleri şaşkına çeviriyor. Ormanın içinde yaşayan ve sürekli oradan geçen dağcılarla artık arkadaş olan iki sincap, bayram yiyeceklerini yine dağcıların elinden yedi.Kaplıkaya bölgesindeki sincaplar insanlardan k

28 Temmuz 2014 Pazartesi 14:16
Uludağ Ormanları'nda Sincaplarla Dağcının Müthiş…

Bursa Uludağ'da sincaplarla bir dağcının inanılmaz dostluğu görenleri şaşkına çeviriyor. Ormanın içinde yaşayan ve sürekli oradan geçen dağcılarla artık arkadaş olan iki sincap, bayram yiyeceklerini yine dağcıların elinden yedi.
Kaplıkaya bölgesindeki sincaplar insanlardan kaçmıyor. Dağcı Tasim Güler,bayram tatiline giderken cimcime adı verdiği sincapları unutmadı. Arife günü yine ormana giden Güler, iki sincabı çağırıp onlara elleriyle ceviz ve fındık ikram etti. Artık arkadaşlık kurduğu Güler'in elinden kuruyemişleri afiyetle yiyen cimcimeler davranışlarıyla adeta dostuna teşekkür etti
Sabahın erken saat saatlerinde çıktığını belirten dağcı Tasim Güler, yaklaşık yarım saat sonra sincapların yaşadığı bölgeye geldiğini, kayalık alanda bulunan sincapları çağırdığını kaydetti.
Çok önemli bir işi olmadığı zaman günde bir kez buraya geldiğini, bayram dolayısıyla arife günü cimcimelere ziyafet çektiğini anlatan Güler, "34 gün tatildeyiz. Arifeden ziyafet çekmeyi düşündüm. Bugün bisküvi de var. Onları ellerimle besliyorum. Çok iyi anlaşıyoruz. Seslenince geliyorlar. Artak beni sesimden tanıyorlar. Karınları doyunca da ormana tekrar gidiyorlar" diye konuştu.
İki sincap ise beslenme saatinde renkli görüntüler oluşturdu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<