banner359

Yangından Zarar Gören 50 Hektarlık Alan Yeniden Ağaçlandırılacak

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından orman yangında zarar gören yaklaşık 50 hektarlık alanın yeniden ağaçlandırılması için çalışma başlattı.Bursa Valisi Münir Karaloğlu, dün merkez Osmangazi İlçesi...

30 Ağustos 2015 Pazar 19:29
Yangından Zarar Gören 50 Hektarlık Alan Yeniden Ağaçlandırılacak
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından orman yangında zarar gören yaklaşık 50 hektarlık alanın yeniden ağaçlandırılması için çalışma başlattı.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, dün merkez Osmangazi İlçesi Aksungur Köyü’nün ormanlık alanında başladıktan sonra poyrazın etkisiyle Göynüklü, Çağrışan ve Gündoğdu köylerinin ormanlık alanlarına da sıçrayan yangında zarar gören ağaçlar için sosyal medyadan kampanya başlattı. Karaloğlu, “#BursaİçinBirFidanDik çağrımıza, Bursa’yı seven herkes büyük teveccüh gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, odalar, dernekler, muhtarlar kampanyaya katılım için adeta seferber oldular. Facebook, Twitter, telefon, yüz yüze yapılan kampanyaya katılım başvurularını kayıt altına alıyoruz. Fidanların temininden toprakla buluşturulmasına kadar her konuda arkadaşlarımız çalışmaya başladılar. Ön çalışmalar tamamlandığında bize ulaşanlara ulaşacağız, bütün Bursa’yı http://www.bursa.gov.tr‘den bilgilendireceğiz. Kampanyaya omuz veren bütün Bursalılara sesleniyorum: Harikasınız! İnşallah başaracağız, kaybettiklerimizi kazanacağız” dedi.
Öte yandan bölgede yangın tamamen kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde ekipler tedbir amaçlı bekletiliyor. Ayrıca ufak bir dumanda ekipler, müdahalede bulunarak yangın çıkmasına engel oluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<