banner359

Yeşil Bursa’da Sezon Başladı

Bursaspor ’un pilot takımı olan Yeşil Bursa, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa ’ya kazandırılan Minareliçavuş Spor Tesisleri ’nde yeni sezonu açtı. Sezon açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa ’nın spor kenti olması için tesisleşme

28 Temmuz 2014 Pazartesi 12:14
Yeşil Bursa’da Sezon Başladı

Bursaspor ’un pilot takımı olan Yeşil Bursa, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa ’ya kazandırılan Minareliçavuş Spor Tesisleri ’nde yeni sezonu açtı. Sezon açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa ’nın spor kenti olması için tesisleşme hamlesi gerçekleştirdiklerini hatırlatarak Yeşil Bursa ’ya başarılar diledi.
Türkiye liglerinin en genç takımı unvanını elinde bulunduran Bursaspor ’un pilot takımı Yeşil Bursa A.Ş., yeni sezona Minareliçavuş Spor Tesisleri ’nde düzenlenen törenle başladı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk da katıldı. Sezon açılış törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, futbolun dünyanın her yerinde konuşulduğunu, ülkelerden, şehirlerden çok takımların tanındığını söyledi. Kentleri tanıtımında en önemli argüman olan sporu en iyi şekilde kullanmayı hedeflediklerini ve Bursa ’nın bir spor kenti olması için gerekli her türlü tesisi hayata geçirdiklerini belirten Altepe, amatör kulüplere verdikleri desteğin de devam edeceğini kaydetti. Yeşil Bursa AŞ'nin, Bursaspor'un altyapısı olduğunu ve yeşilbeyazlı takıma değerli isimler kazandıracağına inandığını dile getiren Altepe, takıma yeni sezonda başarılar dileyip, sezon sonunda kupa beklediklerinin altını çizdi.
Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı da yeşilbeyazlı ekibin Bursaspor'un pilot takımı olduğunu hatırlatarak, Yeşil Bursa'yı Spor Toto 2. Lig'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Yeşil Bursa'nın, bunu başaracak teknik heyet ve futbolculara sahip bir ekip olduğunu vurgulayan Bölükbaşı, Bursaspor'un, her zaman bu takımın yanında olduğunu belirtti.
Yeşil Bursa Kulüp Başkanı Mehmet Küçükyalçın da Türkiye liglerinin en genç takımı olduklarını ifade ederek, "Oyak Renault altyapısından ve Bursaspor altyapısından gelen oyunculardan kurulu bir ekibiz. 21 oyuncumuzun, 18'i altyapıdan geldi. Hedefi olan bir takımız. Hedefimiz 2. Lig'e çıkmak" dedi.
Konuşmaların ardından Yeşil Bursa Kulüp Başkanı Mehmet Küçükyalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ’a günün anısına kulübün 16 numaralı formasını hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<