Antalya’da Kış, Muğla’da Yaz

Türkiye’nin turizm merkezi Antalya da dahil yurdun birçok bölgesinde soğuk hava ve kar yağışının etkili olmasına rağmen Muğla’nın gözde turizm ilçesi Marmaris’te yerli ve yabancı turistler deniz keyfi yaşıyor.Türkiye’nin birçok...

26 Kasım 2014 Çarşamba 13:19
Antalya’da Kış, Muğla’da Yaz
Türkiye’nin turizm merkezi Antalya da dahil yurdun birçok bölgesinde soğuk hava ve kar yağışının etkili olmasına rağmen Muğla’nın gözde turizm ilçesi Marmaris’te yerli ve yabancı turistler deniz keyfi yaşıyor.
Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk ve kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 18 derece hissedildiği Güney Ege’nin gözde turizm merkezi Marmaris’te ise güneşli havayı fırsat bilen yabancı turistler, çocuklarıyla birlikte sahile inerek denizin ve güneşin tadını çıkardı. İlçe dışından günübirlik gelen bazı vatandaşların da denize girerek plajda keyif yaptığı görüldü. Balık tutkunları ise öğlen saatlerinden itibaren oltalarını denize atarak bir yandan güneşlendi, diğer yandan da oltalarına balık takılmasını bekledi. Birçok kişi de Yat Limanı, Kordon ve Atatürk Caddelerinde yürüyüş yaptı.
Güzel havayı fırsat bilerek sahile gelen vatandaşlar, Marmaris’te yaşadıkları için çok şanslı olduklarını, yurdun birçok bölgesinde kara kışın hakim olmasına rağmen Marmaris’te yazdan kalma bir gün yaşadıklarını ifade etti.
Marmaris Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığının hafta sonu daha artıp 21 derece olarak hissedileceği bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<