banner359

Baraj havzaları yeşillendi

Bursa’da baraj havzaları ağaçlandırılıyor.Boğazköy, Baba Sultan, Büyükorhan barajları ve Kınık göleti etrafına 8 yılda 246 bin fidan dikildiği açıklandı. Bursa Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Orman ve Su İşleri...

06 Mart 2017 Pazartesi 11:36
Baraj havzaları yeşillendi

Bursa’da baraj havzaları ağaçlandırılıyor.

Boğazköy, Baba Sultan, Büyükorhan barajları ve Kınık göleti etrafına 8 yılda 246 bin fidan dikildiği açıklandı. Bursa Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Orman ve Su İşleri Bakanlığı kurumları arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde baraj ve gölet havzaları ağaçlandırılıyor. Erozyon kontrolü ve estetik fonksiyonlar göz önüne alınarak yapılan çalışmalarda bölge müdürlüğümüzce 8 yıldan bu yana 4 bin 860 dekar baraj havzasına 246 bin fidan dikildi. DSİ ile iş birliği çerçevesinde yeni alanlarda çalışmalara devam edilecek" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<