banner359

Miniklerden “naylon poşete hayır”

Osmangazi Belediyesi, plastik poşetlerin zararlarını öğrencilere anlatıyor.Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 2008 yılından bu yana plastik poşeti azaltmak için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Belediye, plastik poşet tüketiminin...

09 Mart 2017 Perşembe 11:16
Miniklerden “naylon poşete hayır”

Osmangazi Belediyesi, plastik poşetlerin zararlarını öğrencilere anlatıyor.

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 2008 yılından bu yana plastik poşeti azaltmak için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Belediye, plastik poşet tüketiminin azaltılması için öğrencileri, aileleriyle birlikte çalışmaya teşvik ediyor. ‘Naylon torbaya elveda, bez torbaya merhaba’ projesi kapsamında Şahin Yılmaz İlkokulu’nda, çocuklar aileleriyle diktikleri bez çantaları hayal dünyalarındaki gibi süsleyerek sergiledi. Anasınıfı öğrencileri ise geri dönüşüme giden materyallerden yapılan kostümler giyerek defile gerçekleştirdi. Yakın çevredeki okul müdürlerinin ve personelinin de katıldığı defilede Osmangazi Belediyesi stant açtı ve pazar çantaları ve broşür dağıttı.

Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çocuklara küçük yaşlarda çevre şuuru aşıladıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<