banner359

Nefes Kesen Güzellik

Ordu’nun Kabadüz ilçesine yüzlerce kilometre uzaklıktan kanyonu görebilmek için geliyorlar. Karadeniz Bölgesi’nin en önemli cazibe merkezi haline gelen Çambaşı Yaylası’ndaki doğal güzellikleri, zirveleri, kanyonu, şelaleleri yakından...

25 Ekim 2014 Cumartesi 14:12
Nefes Kesen Güzellik
Ordu’nun Kabadüz ilçesine yüzlerce kilometre uzaklıktan kanyonu görebilmek için geliyorlar.
Karadeniz Bölgesi’nin en önemli cazibe merkezi haline gelen Çambaşı Yaylası’ndaki doğal güzellikleri, zirveleri, kanyonu, şelaleleri yakından görmek isteyenler yüzlerce kilometre uzaktan geliyorlar.
Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’na gelen yerli ve yabancı turistler Geçilmez Kanyonunu görebilmek için Ablak taşını mutlaka ziyaret ediyor.
Bin kilometre uzaktan Geçilmez Kanyonu’nu izlemek için Çambaşı Yaylası’na geldiğini belirten Ayla Ünlü, ilk defa geldiği yaylanın tarif edilemeyecek kadar güzel olduğunu belirtti.
Yaylanın bozulmamış doğasına hayran kaldığını ifade eden Ünlü, şunları söyledi: “Çambaşı Yaylası’nı yakından görebilmek için bin kilometre uzaktan İstanbul ilinden geldim. Televizyon ve internet sitelerinden yaylanın doğal güzelliklerini sürekli izliyordum. Arkadaşlarımla beraber bu güzellikleri yakından görebilmek için hafta sonu tatilimizi burada geçirmeye karar verdik. Doğası bozulmamış yayla hepimizi adeta büyüledi. Özelilikle Ablak taşından Geçilmez Kanyonunu izlemek, mantar toplamak, orman içerisinde yürüyüş yapmak her birimize büyük keyif verdi. Bu günü asla unutmayacağım ve buranın harika doğasını tüm arkadaşlarıma anlatacağım.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<