Osmangazi’de geri dönüşüm seferberliği

Osmangazi Belediyesi, okullarda geri dönüşümü anlatıyor.Osmangazi Belediyesi, 2017 yılının ilk 2 ayında 12 okula giderek 4 bin 614 öğrenciye eğitim seminerleri düzenlendi. Okullarda, sinevizyon gösteriminin ardından atık piller, bitkisel...

06 Mart 2017 Pazartesi 14:20
Osmangazi’de geri dönüşüm seferberliği

Osmangazi Belediyesi, okullarda geri dönüşümü anlatıyor.

banner380

Osmangazi Belediyesi, 2017 yılının ilk 2 ayında 12 okula giderek 4 bin 614 öğrenciye eğitim seminerleri düzenlendi. Okullarda, sinevizyon gösteriminin ardından atık piller, bitkisel atık yağlar, elektronik atıklar, plastik poşet tüketimi ve ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılması konularında bilgi verilerek geri dönüşümün önemi anlatıldı.

Sağlıklı ve yaşanabilir bir şehir için geri dönüşümün önemli olduğunun altını çizen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,"Osmangazi’nin, genel olarak Türkiye’nin ve dünyanın geleceği açısından, geri dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Doğal kaynaklarımızın yok olmaması ve atıkların geri dönüşüme kazandırılması için çalışıyoruz. Seyyar atık toplama projesinden tutun da mahalle mahalle gezilerek hem atıklar toplanıyor, hem geri dönüşümün ve enerji tasarrufunun önemini anlatılıyor. Okullarda çocuklara çevre eğitimi veriliyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<