banner359

30 kişinin öldüğü çığ kamerada

Everest dağında Nepal’deki depremin tetiklediği ve 30 kişinin öldüğü çığ böyle görüntülendi.Nepal’de Cumartesi günü meydana gelen 7.9 şiddetindeki deprem, Everest Dağı’nda çığa sebep olmuştu. Dağcıların ana kampına düşmesi...

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:41
30 kişinin öldüğü çığ kamerada
Everest dağında Nepal’deki depremin tetiklediği ve 30 kişinin öldüğü çığ böyle görüntülendi.
Nepal’de Cumartesi günü meydana gelen 7.9 şiddetindeki deprem, Everest Dağı’nda çığa sebep olmuştu. Dağcıların ana kampına düşmesi sonucu 30 kişinin yaşamını yitirdiği çığ, dağda bulunan Alman bir dağcı tarafından görüntülendi. Dağcılardan birinin yerin sallandığını ifade ettiği amatör görüntülerde, başka bir dağcının koşarak geldiği ve arkadaşlarını uyardığı görülüyor. Facianın saniye saniye görüntülendiği anlarda, bazı dağcıların çadırların kenarlarında saklanarak hayatta kalmaya çalıştığı anlaşılıyor. Çığın düşmesinin ardından hayatta kalan dağcılardan birinin güçlükle nefes aldığı anlaşılan görüntülerde, dağcının ayağa kalkmak isteyen arkadaşını bir kez daha çığ düşebileceği konusunda uyardığı görülüyor. Dağcıların ölümün eşiğinden döndüğü anlaşılan görüntülerde, dağcılara ait ana kampın kar altında kaldığı görülüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<