529 sahte kredi kartıyla yakalandılar

Kıbrıs Rum Kesiminde bulunan bir otelde kalan Rus çiftin 529 sahte kredi kartı ve bu kredi kartlarıyla çeşitli ATM’lerden çektikleri yaklaşık 40 bin Euro para ile yakalandıkları bildirildi. Kıbrıs Rum Kesimindeki Liman kenti Limasol’da bir...

24 Mayıs 2015 Pazar 15:10
529 sahte kredi kartıyla yakalandılar
Kıbrıs Rum Kesiminde bulunan bir otelde kalan Rus çiftin 529 sahte kredi kartı ve bu kredi kartlarıyla çeşitli ATM’lerden çektikleri yaklaşık 40 bin Euro para ile yakalandıkları bildirildi.
Kıbrıs Rum Kesimindeki Liman kenti Limasol’da bir otelde konaklamakta olan genç bir Rus çiftin, tasarruflarında 529 sahte kredi kartı ve bu kredi kartlarıyla çeşitli ATM’lerden çektikleri yaklaşık 40 bin Euro parayla, polis tarafından yakalandıkları bildirildi. Alithia gazetesinde yer alan bir habere göre zanlıların, Limasol’a bağlı Yermasoya’daki ATM cihazlarından şüpheli bir şekilde para çektiklerinin tespit edilmesi üzerine polis tarafından yakalandıkları kaydedildi. Haberde, şahısların dün mahkeme karşısına çıkarıldıklarını ve 8 gün gözaltında tutulmalarına karar verildiğini ifade edildi.
Zanlıların tasarrufunda 529 adet sahte kredi karı ile 38 bin 870 Euro tespit edildiği belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<