Cuma Namazı Sırasında Katliam: 50 ölü

Nijerya’nın Kano şehrinde bir saldırganın cuma namazı sırasında çevresine ateş açıp bomba patlatması sonucu en az 50 kişi hayatını kaybetti.Yetkililer saldırı sırasında Kano Emiri Lamido Sanusi’nin bölgede olmadığını ifade etti....

28 Kasım 2014 Cuma 17:35 2014-11-28 18:27:44
Cuma Namazı Sırasında Katliam: 50 ölü
Nijerya’nın Kano şehrinde bir saldırganın cuma namazı sırasında çevresine ateş açıp bomba patlatması sonucu en az 50 kişi hayatını kaybetti.
Yetkililer saldırı sırasında Kano Emiri Lamido Sanusi’nin bölgede olmadığını ifade etti. Kano emirinin sarayının yakınlarında gerçekleşen patlama sonrası bir saray görevlisi, “Patlama dışında bir de ateş açtılar” dedi.
Boko Haram tarafından gerçekleştirildiği düşünülen saldırıya tanık olan Chijjani Usman isimli bir görgü tanığı ise, “Bu insanlar camiyi bombaladı. İnsanların çığlıklarını duydum” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 28.11.2014 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<