banner359

Davutoğlu, Kktc’li Mevkidaşı Ile Görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu’nu ziyaret etti. Davutoğlu ile Yorgancıoğlu’nun Başbakanlık’ta baş başa yaptıkları görüşme saat 17.00’de başladı. Baş başa görüşmenin ardından KKTC ile TC heyetleri...

16 Eylül 2014 Salı 20:08
Davutoğlu, Kktc’li Mevkidaşı Ile Görüştü
Başbakan Ahmet Davutoğlu, KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu’nu ziyaret etti.
Davutoğlu ile Yorgancıoğlu’nun Başbakanlık’ta baş başa yaptıkları görüşme saat 17.00’de başladı. Baş başa görüşmenin ardından KKTC ile TC heyetleri arasındaki görüşmeye geçildi.
Davutoğlu’na Kıbrıs ile İlgili Koordinasyon İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ve TC Büyükelçisi Halil İbrahim Akça; Yorgancıoğlu’na ise KKTC Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm ve Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş ile diğer bakanlar eşlik etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<