Düşen Uçaktan Ilk Görüntüler

Burkino Faso’dan Cezayir’e gittiği sırada düşen Cezayir Havayollarına ait uçağın enkaz görüntüleri yayınlandı. Cezayir üzerinde uçarken kuleyle irtibatı kesilen ve daha sonra çöle düştüğü açıklanan uçakla ilgili yayınlanan ilk...

25 Temmuz 2014 Cuma 18:16
Düşen Uçaktan Ilk Görüntüler
Burkino Faso’dan Cezayir’e gittiği sırada düşen Cezayir Havayollarına ait uçağın enkaz görüntüleri yayınlandı.
Cezayir üzerinde uçarken kuleyle irtibatı kesilen ve daha sonra çöle düştüğü açıklanan uçakla ilgili yayınlanan ilk görüntülerde uçağın düştüğü alan ve etrafa yayılan uçak parçaları net bir şekilde görüldü. Görüntülerde ayrıca uçağın birçok parçasının yandığı dikkat çekti.
Burkina Faso’dan Cezayir’e uçtuğu sırada çöle düşen uçakta bulunan 110 yolcu hayatını kaybetmişti. Burkina Faso Ulaştırma Bakanı Jean Bertin Ouedraogo olay sonrası yaptığı açıklamada uçakta bulunan 110 yolcudan 51’inin Fransız, 27’sinin Burkina Fasolu, 8’inin Lübnanlı, 6’sının Cezayirli, 5’inin Kanadalı, 4’ünün Alman, 2’sinin Lüksemburglu olduğunu ifade etmişti. Ouedraogo ayrıca 1’erde İsviçreli, Belçikalı, Mısırlı, Ukraynalı, Nijeryalı, Kamerunlu ve Malili yolcu bulunduğunu açıklamıştı.
Cezayir’de Şubat ayında da askeri bir uçak düşmüş, içindeki 77 kişi hayatını kaybetmişti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<