banner359

Filistin’den "ateşkese Hazırız" Mesajı

Filistin Kurtuluş Örgütü Genel Sekreteri Yaser Abeb Rabbu, Hamas ve İslami Cihad da dahil olmak üzere Filistinli grupların Gazze Şeridi’nde 24 saatlik ateşkese hazır olduklarını söyledi. Filistin Kurtuluş Örgütü Genel Sekreteri Rabbu, "Filistin...

29 Temmuz 2014 Salı 17:54
Filistin’den
Filistin Kurtuluş Örgütü Genel Sekreteri Yaser Abeb Rabbu, Hamas ve İslami Cihad da dahil olmak üzere Filistinli grupların Gazze Şeridi’nde 24 saatlik ateşkese hazır olduklarını söyledi.
Filistin Kurtuluş Örgütü Genel Sekreteri Rabbu, "Filistin liderliği ile Hamas ve İslami Cihad liderliği ile yapılan konsültasyonlar sonucunda, 24 saatlik insani ateşkese hazır olduğumuzu duyuruyoruz" dedi.
Hamas henüz ateşkes önerisini doğrulamazken, İsrail hükümeti tarafından yapılan açıklamada ise ateşkes önerisi direkt olarak Hamas’tan yapılmadığı sürece ciddiliğinin bulunmadığı ifade edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<