banner359

İsrail Helikopteri, Haber Ajansını Böyle Vurdu

İsrail ordusuna ait bir helikopterin Gazze’deki bir haber ajansının ofisini hedef alarak 3 roket fırlatması sonucu çalışanların yaşadığı panik hali iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen saldırı...

19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:54 2014-07-19 13:30:11
İsrail Helikopteri, Haber Ajansını Böyle Vurdu
İsrail ordusuna ait bir helikopterin Gazze’deki bir haber ajansının ofisini hedef alarak 3 roket fırlatması sonucu çalışanların yaşadığı panik hali iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen saldırı 9 kameradan farklı açılarla gözler önüne serildi. Görüntülerde, ilk roketin çarpmasıyla irkilen çalışanların, ne olduğunu anlamak üzere yerlerinden kalkması görülüyor. Diğer iş arkadaşlarının yanına gittiği görülen çalışanlar, aradan 1 dakika geçmesinin ardından ikinci roketin isabet etmesiyle panik halinde kaçmaya başlıyor. Çalışanların boşalttığı binaya yaklaşık 2 dakika sonra ise üçüncü bir roketin daha atıldığı gözleniyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.07.2014 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<