banner359

Karar Yunanistan'ı karıştırdı!

Yunanistan`ın Avrupa Birliği (AB) ile yapılan müzakereler tıkanma noktasına gidince referandum kararı alması ülkede kaosa neden oldu. ATM önlerinde uzun kuyruklar oluşurken, makinalarda nakit sıkıntısı başlaması sinirleri gerdi.

27 Haziran 2015 Cumartesi 23:22 2015-06-27 23:24:01
Karar Yunanistan'ı karıştırdı!
Yunanistan'ın Avrupa Birliği (AB) ile yapılan müzakereler tıkanma noktasına gidince referandum kararı alması ülkede kaosa neden oldu. Haftalardır ATM'lerden toplamda milyarlarca Euro'sunu çeken Yunanlar, uzlaşma sağlanamayacağı ve ülkenin Euro Bölgesi'nden çıkabileceği endişesiyle bir kez daha ATM'lere koşarak uzun kuyruklar oluşturdu.
SİNİRLER GERİLDİ, BAYILANLAR DA VAR
Makinalarda nakit sıkıntısının başlamasıyla ise dakikalarca kuyrukta bekleyen Yunanlar arasında tartışmalar yaşanmaya başlandı. Uzun süren bekleyiş sırasında bayılanlar da oldu.
MEVDUATLAR 11 YILIN DİBİNDE!
Öte yandan Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) verilerine göre Yunan bankalarındaki toplam mevduat Mayıs ayında son 11 yılın en düşük seviyesine indi.
Mayıs ayında mevduatlar bir önceki aya göre yaklaşık 3,7 milyar euro düşüşle 135,7 milyar euro seviyesine geriledi. 

Son Güncelleme: 27.06.2015 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<