Obama, İsrail Başbakanı’nın konuşmasını değerlendirdi

ABD Başkanı Barack Obama, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde İran’ın nükleer programına ilişkin yaptığı konuşmada, bilindiğin dışında yeni bir şeyin olmadığını söyledi. ABD Başkanı Obama, İsrail Başbakanı...

03 Mart 2015 Salı 21:50
Obama, İsrail Başbakanı’nın konuşmasını değerlendirdi
ABD Başkanı Barack Obama, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde İran’ın nükleer programına ilişkin yaptığı konuşmada, bilindiğin dışında yeni bir şeyin olmadığını söyledi.
ABD Başkanı Obama, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde yaptığı konuşmayı değerlendirdi. Beyaz Saray’daki Oval Ofis’te basına açıklamalarda bulunan Obama, Netanyahu’nun İran konusunda kayda değer bir alternatif sunmadığını dile getirerek İsrailli Başbakan’ın İran’ın nükleer programını dondurmasına ve zayıflatmasına neden olan geçici anlaşmaya varılmadan önce de aynı konuşmayı yaptığını söyledi. Obama, “Netanyahu’nun hükümetindeki yetkililer bile İran’ın geçici anlaşmanın kendisini ilgilendiren şartlarına uyduğu konusunda hemfikirlerdi” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<