banner359

Suriye'nin sembol çocuğu Ümran'dan kötü haber!

İki ay önce Halep'te gerçekleşen hava saldırısında yaralanan ve dünyada Suriye'nin çocuk sembolü olan Ümran, dün gece gerçekleşen Rus hava saldırısında bir kez daha yaralandığı ve bu kez durumu çok ağır.

17 Ekim 2016 Pazartesi 23:07 2016-10-17 23:08:16
Suriye'nin sembol çocuğu Ümran'dan kötü haber!

 Suriyeli Umran'ın Rusların düzenlediği hava saldırısında ağır yaralandığı bildirildi.



DÜN GECE AĞIR YARALANDI



18 Ağustos'ta Suriye'nin Halep kentinde Esad ve Rusya'nın hava saldırılarında yaralanan ve ambulansta korkulu gözlerle ve sessizce tedavi olmayı bekleyen 5 yaşındaki Suriyeli Umran, dün gece gerçekleşen Rus hava saldırısında ağır yaralandı.



DÜNYA UMRAN'A AĞLAMIŞTI



Esad güçlerinin hava saldırısında kanlar içerisindeki görüntüsü ve soğukkanlılığı ile tüm dünya kamuoyunun dikkatini çekmişti. Halep'teki hava saldırısında yaralanan ve ambulansta sessiz bir şekilde bekleyen Umran'ın durumu Suriye'de yaşanan dramı gözler önüne sermişti. (Kaynak: Yeni Şafak)

Son Güncelleme: 17.10.2016 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<