banner359

Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğuna saldırı

Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu binasının önünde bulunan polis kulübesi ile aynı cadde üzerinde yer alan polis otobüsüne saldırı gerçekleştirildi.Yunanistan’ın Selanik kentinde sabah saatlerinde F tipi cezaevlerinin kapatılmasını...

18 Nisan 2015 Cumartesi 17:37
Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğuna saldırı
Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu binasının önünde bulunan polis kulübesi ile aynı cadde üzerinde yer alan polis otobüsüne saldırı gerçekleştirildi.
Yunanistan’ın Selanik kentinde sabah saatlerinde F tipi cezaevlerinin kapatılmasını ve cezaevlerinde açlık grevi yapan mahkumların tahliye edilmesini talep eden bir grup, kent merkezinde gösteri yaptı. Gösterinin ardından bazı kişiler Türkiye’nin Selanik Başkonsolosluğu binasına motolof kokteyli attı. Olayda can kaybı yaşanmazken, konsolosluk binasının dış duvarlarında maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<