banner359

Yıldız Rus Mevkidaşıyla Görüştü

Resmi temaslarda bulunmak üzere Rusya’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya Enerji Bakanı Aleksandır Novak ile görüştü.İkili heyetlerin de yer aldığı görüşmede başlıca gündem konusunun doğalgaz olduğu ifade...

01 Ekim 2014 Çarşamba 13:53
Yıldız Rus Mevkidaşıyla Görüştü
Resmi temaslarda bulunmak üzere Rusya’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya Enerji Bakanı Aleksandır Novak ile görüştü.
İkili heyetlerin de yer aldığı görüşmede başlıca gündem konusunun doğalgaz olduğu ifade edildi. Görüşmede Yıldız’ın Rusya’da yeni kontrat dönemiyle ilgili indirim talep ettiği ifade edildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Moskova temasları kapsamında Rusya’nın doğalgaz şirketi Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller ile de görüşme gerçekleştirdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<