Açık Öğretim Öğrencilerine kötü haber

19 Ekim 2016 Çarşamba 15:57 2016-10-19 16:06:48
Açık Öğretim Öğrencilerine kötü haber
 Açıköğretim Fakültesi, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı gereği AÖF değerlendirme sisteminde değişiklik yaptı. AÖF yeni değerlendirme sistemine göre çoktan seçmeli beş seçenekli test tipi sorularda, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı eksiltmesi kabul edildi. 

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı gereği, 2016-2017 Öğretim Yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde, sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde çoktan seçmeli beş seçenekli test tipi sorularda, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı eksiltmesi, Anadolu Üniversitesi Senatosunun 04/10/2016 tarihli ve 7/8 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.

Anadolu Üniversitesi gerek temel öğrenme materyali olan kitaplarda gerekse destek materyali olarak https://ekampus.anadolu.edu.tr içinde yer alan kaynaklarda sürekli güncelleme yapmaktadır. 

Bu anlamda gelişen teknolojinin sunduğu bütün imkânlar seferber edilerek Türkiye’nin en büyük e-öğrenme platformu siz öğrencilerimiz için hizmet vermektedir. Öğrenci başarısının artırılması için sürdürülebilir projeler geliştirilmeye devam edecektir.

Öğrencilerimizin Açıköğretim bürolarından teslim aldıkları güncellenmiş kitaplar ve https://ekampus.anadolu.edu.tr adresi dışında herhangi bir kaynaktan yararlanmamalarını önemle hatırlatırız. Kurum dışı kaynakların güncel olmayacağı ve mağduriyetlere neden olacağının bilinmesi gerekmektedir.

Açıköğretim fakültelerinde yüz yüze dersler 22 Ekim'de başlayacak    

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi'nde  işletme ve iktisat fakültelerinde öğrenim gören öğrenciler için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüz yüze derslerin 22 Ekim'de başlayacağı bildirildi. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, tüm illerde ve Alanya,  Bandırma, Biga, Çorlu, Elbistan, Fethiye, İnegöl, İskenderun ve Polatlı olmak  üzere 9 ilçedeki merkezlerde gerçekleştirilecek yüz yüze derslere katılan  öğrencilerden ücret talep edilmeyecek.  

Ayrıca öğrenciler, ders aldıkları üniversitenin kütüphane, sosyal  faaliyetler, konferans, sempozyum gibi birtakım olanaklarından da  faydalanabilecek. Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve  saatlerini, bulundukları merkezdeki açıköğretim büroları ile Anadolu Üniversitesinin internet sitesinden öğrenebilecek. Yüz yüze derslerin güz dönemi 13 Ocak 2017'de sona erecek.

Son Güncelleme: 19.10.2016 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<