banner359

Belediyeden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Belediye Tarafından 2 Bin 500 Öğrenciye Kırtasiye Seti Hediye Edildi.

01 Ekim 2015 Perşembe 12:19
Belediyeden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
İnegöl Belediyesi öğrencilere kırtasiye seti dağıttı.
Belediye tarafından 2 bin 500 öğrenciye kırtasiye seti hediye edildi. Kırtasiye malzemelerinin belediyeye maliyetinin 35 bin TL olduğu bildirildi. Sezai Karakoç Ortaokulu’nda kırtasiye dağıtımına katılan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yaklaşık 57 bin öğrenci ve 3 bine yakın öğretmeniyle büyük bir eğitim ordusuna sahip İnegöl’deki bütün eğitim camiasının ilköğretim haftasını tebrik ediyorum. Öğrencilerin gelmesiyle birlikte her yeni eğitim ve öğretim döneminde okul bahçelerimiz çiçekler gibi açıp şenlenmekte. Eğitime destek veren bir kurum olarak şimdiye kadar hiçbir okulumuzu göz ardı etmeden imkânlar dâhilinde ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. İnşallah bundan sonra da eğitime desteğimiz devam edecek” dedi.
Aktaş, seçim beyannamelerinde vaat ettikleri İnegöl Belediyesi İlkokulu ve Ortaokulu projesini de 3. dönemlerinde hayata geçireceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<