banner359

BTÜ’den Yeşilay’a Ziyaret

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ve Rektör Yardımcıları, Yeşilay Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.Bursa Teknik Üniversitesi heyeti, Yeşilay Bursa Şubesi üyeleri ile bir araya geldi. Heyetin ziyareti sırasında...

31 Ocak 2016 Pazar 08:55
BTÜ’den Yeşilay’a Ziyaret
Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ve Rektör Yardımcıları, Yeşilay Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.
Bursa Teknik Üniversitesi heyeti, Yeşilay Bursa Şubesi üyeleri ile bir araya geldi. Heyetin ziyareti sırasında Yeşilay Genel Sekreteri M.Suat Arvas, Yeşilay Bursa Şube Başkanı Dr. Serhat Yamalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Yaşar Dursun Ay ve Ünal Mutlu hazır bulundu. Yeşilay Bursa Şubesi’nin yeni yeri ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, "Biz Bursa Teknik Üniversitesi olarak Yeşilay’ın her çalışmasında olmak istiyoruz. Nitekim BTÜ bünyesinde Genç Yeşilay’ı kurarak ilk adımı atmış bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelerek BTÜ ve Yeşilay olarak ortaklaşa neler yapacağımıza dair yol haritamızı çizeriz. Teknik Üniversitesi olarak hem eğitim hem de saha çalışmaları konusunda her zaman yanınızdayız. Bursa’da Genç Yeşilay’ı ilk bizde kurulmasında önayak olduğunuz için siz değerli Yeşilay yöneticilerine ve Genç Yeşilay Kulübü öğrencilerime sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
Yeşilay Bursa Şube Başkanı Dr. Serhat Yamalı ise BTÜ heyetine teşekkür ederek Yeşilay’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dr. Yamalı, Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin kuruluş amacı ve kuruluş aşamasından bugüne kadar yapılan çalışmaları ve aktiviteleri hakkında kısa bir sunum yaparak Yeşilay’ın sürecini anlattı. Başkan Yamalı BTÜ heyetine verdikleri destekten ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Bundan sonra yapacağımız çalışmaların daha da dolu geçeceğine inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<