banner359

Bursa’da "Zenginleştirilmiş Kütüphane" açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Bursa’da "Zenginleştirilmiş Kütüphane" açıldı."Zenginleştirilmiş Kütüphane", İsmail Hakkı Bursevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne kazandırıldı. Açılışa İl...

29 Aralık 2016 Perşembe 16:06
Bursa’da "Zenginleştirilmiş Kütüphane" açıldı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Bursa’da "Zenginleştirilmiş Kütüphane" açıldı.
"Zenginleştirilmiş Kütüphane", İsmail Hakkı Bursevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne kazandırıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, Memur Sen İl Başkanı Numan Şeker ve civar okulların müdürleri katıldı Zenginleştirilmiş kütüphaneye kavuştukları için mutlu olduğunu belirten Okul Müdürü Naciye Emen, ”Kendimizi bilmeden elde edeceğimiz ilimin, toplumumuza da faydalı olmayacağı muhakkaktır. Kütüphaneler okurlarına bilgi aşılar. Kimseye rahatsızlık vermeden bilgi kazanmayı hedefler. Kitaplara hassas davranmayı, çevreye saygılı olmayı öğretir. Kütüphaneler bilgiye ulaşmada tek bir seçenek yerine birçok seçeneği önümüze serer“ diye konuştu.
Ortaokul ve lise öğrencilerinin 15 Temmuz darbesini canlandırdıkları programın ardından dua ile açılan kütüphaneye bin adet kitap kazandırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<