banner359

Bursagaz’dan Endüstri Meslek Lisesi’ne Doğalgaz Bölümü

Bursagaz, sektörün ihtiyacı olan kalifiye elemanlar yetiştirecek olan doğalgaz sınıfını Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi’nde açtı.Bursagaz, doğalgaz sektöründeki kalifiye eleman sıkıntısını gidermek maksadıyla Demirtaşpaşa Endüstri...

02 Ekim 2015 Cuma 09:44
Bursagaz’dan Endüstri Meslek Lisesi’ne Doğalgaz Bölümü
Bursagaz, sektörün ihtiyacı olan kalifiye elemanlar yetiştirecek olan doğalgaz sınıfını Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi’nde açtı.
Bursagaz, doğalgaz sektöründeki kalifiye eleman sıkıntısını gidermek maksadıyla Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi’nde doğalgaz sınıfı açtı. Bursagaz’ın öncülüğünde başlatılan çalışmaya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yönetimi de destek verdi. Yeni açılan sınıfta 30 öğrrenci eğitim görebilecek. Yeni açılan sınıfta öğrenciler öğrendikleri teorik bilgileri pratik yaparak pekiştirecek. Burada eğitim gören gençler iş hayatına başlamadan önce tecrübe edinecek ve doğalgaz alanında hizmet veren firmalarda çalışma imkanı bulabilecek. Bu sınıfın doğal gaz üretim ve dağıtım sektörüne kalifiye personel yetiştirilmesi için faydalı olacağını belirten Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, “Bu sınıfta doğalgaz dağıtım şebekesinde kullanılan ekipmanları temin ettik. Öğrencilerimiz buradaki ekipmanlardan işin iç yapılarını görebilecek. Öğretmenlerimiz teorik olarak anlattıkları konuları uygulamalı olarak öğrencilere aktarabilecek. Sınıfta 30 öğrenci eğitim alacak. Öğrenciler liseden mezun olduktan sonra hem Bursagaz, hem de doğalgaz dağıtım sektöründe faaliyet gösteren iç tesisatta yetkili firmalarda rahatlıkla çalışabilecek. Kalifiye personel olarak mezun olacaklar. Bursagaz olarak gençlere yönelik bu yatırımı yaptığımız için çok mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda hem buraya, hem de başka okullara desteğimiz devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<