banner359

Büyükorhan MYO’da Muhtarlarla Fikir Alışverişi

Uludağ Üniversitesi yönetimi, halkın üniversiteden beklentilerini öğrenmeye devam ediyor.Bir üniversitenin önce bulunduğu coğrafyanın meselelerine çözüm üretmesi gerektiğine inanan üniversite yönetimi, ilçelerdeki 9 meslek yüksekokulunda...

10 Ekim 2015 Cumartesi 11:35
Büyükorhan MYO’da Muhtarlarla Fikir Alışverişi
Uludağ Üniversitesi yönetimi, halkın üniversiteden beklentilerini öğrenmeye devam ediyor.
Bir üniversitenin önce bulunduğu coğrafyanın meselelerine çözüm üretmesi gerektiğine inanan üniversite yönetimi, ilçelerdeki 9 meslek yüksekokulunda muhtarlar ve yöre halkıyla buluşup beklentilerini öğrenmeye başladı.
Büyükorhan ilçesindeki muhtarlar, Kaymakam Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Hasan Taş, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ruziye Daşkın’ın daveti üzerine bir araya geldi. Toplantıda Büyükorhan halkının meslek yüksek okulundan beklentileri, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda açılması istenen programlar ve ileriye yönelik yapılabilecek işbirlikleri konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. Muhtarlar ve mahalli idareciler, ilçenin eğitim ve sosyal kalkınması konusundaki ihtiyaçların belirlenmesi ve iş birliğinin oluşturulması için yapılması gerekenleri ele aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<