FETÖ’den devlete geçen okulda ilk ders zili çaldı

Bursa’da FETÖ’den devlete geçen okulda ilk ders başladı.Türkiye genelinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) okullarının devlete geçmesinin ardından ilk ders zili çaldı. Mudanya’nın Bademli Mahallesi’nde FETÖ’ye ait okul da devlete...

19 Eylül 2016 Pazartesi 10:53
FETÖ’den devlete geçen okulda ilk ders zili çaldı
Bursa’da FETÖ’den devlete geçen okulda ilk ders başladı.
Türkiye genelinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) okullarının devlete geçmesinin ardından ilk ders zili çaldı. Mudanya’nın Bademli Mahallesi’nde FETÖ’ye ait okul da devlete geçmişti. İmam Hatip Kompleksi olan okul, son hazırlıkların tamamlanmasının ardından bugün hizmete girdi. Sabah saatlerinde itibaren okula gelen öğrenciler heyecanını gizleyemezken, velileri de onları yalnız bırakmadı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı kerim okundu. Ardından öğrenciler sınıflarına girdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<