“Fikir Ekenler” suni zekâ, mühendislik ve eğitimin geleceğini tartışacak

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Anabilim Dalından Doç. Dr. Ahmet Kılınç, Oxford Üniversitesi Mühendislik Bilimlerinden Prof. Dr. Bhaskar Choubey ve MIT Yapay Zekâ Laboratuvarından Dr. Aadya Shukla’nın iştiraki...

23 Mayıs 2017 Salı 12:38
“Fikir Ekenler” suni zekâ, mühendislik ve eğitimin geleceğini tartışacak

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Anabilim Dalından Doç. Dr. Ahmet Kılınç, Oxford Üniversitesi Mühendislik Bilimlerinden Prof. Dr. Bhaskar Choubey ve MIT Yapay Zekâ Laboratuvarından Dr. Aadya Shukla’nın iştiraki ile suni zekâ, mühendislik, eğitim ve STEM’in geleceği tartışılacak.

banner380
“Fikir Ekenler” başlıklı panel ve yuvarlak masa tartışması, 3 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’te UÜ Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde yapılacak. “Eğitim, Mühendislik ve Yapay Zekânın Geleceği”nin ele alınacağı panelde, Doç. Dr. Ahmet Kılınç, eğitimin muhtemel geleceği, tek insan networkü, gelecekte eğitim, okul, öğrenme, öğretme ve insanlığın gelişimi üzerine tespitlerde bulunacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<