Firmalardan Uludağ Üniversitesi’ne destek

Bursa’da faaliyet gösteren çeşitli firma ve kuruluşlar, Uludağ Üniversitesi’ni seçecek başarılı öğrencilere toplam 2 milyon 342 bin lira tutarında başarı bursu verecek.2015’te üniversiteyi kazananların ortalama 10’uncu sıralarda...

31 Mart 2017 Cuma 11:06
Firmalardan Uludağ Üniversitesi’ne destek

Bursa’da faaliyet gösteren çeşitli firma ve kuruluşlar, Uludağ Üniversitesi’ni seçecek başarılı öğrencilere toplam 2 milyon 342 bin lira tutarında başarı bursu verecek.

2015’te üniversiteyi kazananların ortalama 10’uncu sıralarda tercih ettiği Uludağ Üniversitesi, burslar sayesinde 2016’da ilk 5 tercihin içerisinde yer almıştı. Bursa’nın önde gelen firmaları ve sivil toplum kuruluşları, 2017 ÖSYM sonuçlarına göre Uludağ Üniversitesi’nin çeşitli fakülte ve meslek yüksekokullarında 37 farklı bölüm veya programı seçecek en başarılı öğrencilere toplam 2 milyon 342 bin lira tutarında başarı bursu verecek. Toplam 322 öğrenci, diğer yerlerden alacağı bursu kaybetmeksizin, sadece Uludağ Üniversitesi’ni tercih ettiği için ayda 350-750 lira arasında değişen miktarlarda burs alacak.

banner380

Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay ile firma ve sivil toplum kuruluşları tarafından protokollerle bağıtlanan burslar, firmaların isimleriyle birlikte ÖSYM tercih kılavuzlarında da yer alacak.

Uludağ Üniversitesi’nin fakülte ve meslek yüksekokullarında 37 farklı bölüm veya programı seçecek en başarılı öğrencilere toplam 2 milyon 342 bin lira tutarında başarı bursu verecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<