Gürsulu öğrenciler karneleri protokolün elinden aldı

Bursa’nın Gürsu ilçesinde karne heyecanı yaşayan çocuklara karneler protokol tarafından verildi.2016-2017 Eğitim Öğretim yılsonu dolayısıyla, Gürsu Zafer Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine, İlçe Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye...

10 Haziran 2017 Cumartesi 09:45
Gürsulu öğrenciler karneleri protokolün elinden aldı

Bursa’nın Gürsu ilçesinde karne heyecanı yaşayan çocuklara karneler protokol tarafından verildi.

banner380

2016-2017 Eğitim Öğretim yılsonu dolayısıyla, Gürsu Zafer Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine, İlçe Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mustafa Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul Döğen, kamu kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Karne dağıtımı sırasında öğrencilerle sohbet eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Okuyan, düşünen, üreten, duyarlı, ahlaklı, manevi değerlerini koruyan, ülkesine sahip çıkan, sağlıklı nesiller yetişmesini temenni ediyorum. Bizlere nasip olan bu görevleri yarınlarımızda bu öğrencilerimiz üstlenecek, ülkemizin geleceğini onlar belirleyecek. Onlar ne kadar iyi yetişirse ülkemizi de daha aydınlık yarınlara taşıyacaklar. Bizler de ülkemizin aydınlık geleceğinin umudu olan çocuklarımıza güzel yarınlar sunabilmek amacıyla çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<