İnegöl Mesleki Eğitim Kampusu’nu Erdoğan açacak

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl ilçesinde 100 milyon liralık yatırımla yapılan H. Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu’nun 22 Ekim Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını bildirdi.Cumhurbaşkanı...

17 Ekim 2016 Pazartesi 14:28
İnegöl Mesleki Eğitim Kampusu’nu Erdoğan açacak
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl ilçesinde 100 milyon liralık yatırımla yapılan H. Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu’nun 22 Ekim Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İnegöl programı hakkında bilgi veren Milletvekili Hüseyin Şahin, “İnegöl’ün ve bölgemizin çok büyük ihtiyacı olan meslek lisesi mezunu gençlerin iş hayatına kazandırılması için bu kampus hayata geçirildi. Mehmet Yıldız’ın çok yüksek bedeller ödeyerek, kamunun da üzerine düşeni tamamlayarak yapılan yaklaşık 100 milyon TL’lik bu yatırım, cumhurbaşkanımız tarafından resmen açılacak. Zaten hizmet veriyor, yeniden kamuoyuna duyurulmuş olacak. Cumhurbaşkanımızı ağırlamanın mutluluğunu hep beraber yaşayacağız. Bütün vatandaşlarımızı oraya bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız geldiğinde İnegöl’ü anlatacağız. Bu hazzı hep beraber yaşayacağız” dedi.
Starwood’un sahibi Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Türkiye’nin en büyük eğitim kampusunda 24 derslikli Anadolu Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi, 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi ile çok sayıda atölye, 24 derslikli ilköğretim okulu, anaokulu, öğrenci pansiyonu, yemekhane, spor salonu, 400 kişilik salon ve spor sahaları ile yarı olimpik yüzme havuzu bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<