banner359

Kamuya 20 bin yeni memur alınacak

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Sağlık Bakanlığı olarak 2015 yılında 20 bin personel alacaklarını açıkladı.

28 Ekim 2014 Salı 23:25 2014-10-28 23:31:34
Kamuya 20 bin yeni memur alınacak

 Uzman ebelikle ilgili çalışmalarının devam ettiğini, doğumları koordine edecek ebelere eğitimlerden geçirilerek uzman statüsü verileceğini belirten Gümüş, “Yine ameliyathane teknikerlerimizin yardımcı sağlık personelinin vasıflarını arttırarak sadece hastayı getirme götürme değil diğer işleri de eğitim ve sertifikasyondan sonra ameliyathanedeki en büyük yardımcı pozisyonuna getirerek değerlendireceğiz.2015 yılı için söylüyorum bizim alacağımız yine personel sayısı bütçeden sonra belli olacak genel olarak 20 bin civarında sağlık personeli alacağız. Burada daha ziyade uzman, tekniker pozisyonundaki yüksekokuldan mezun olmuş teknikerleri değerlendireceğiz. Bunun çalışmasını arkadaşlarımız yapıyor.” diye konuştu. 

Haber10
özürlü memur alımı, engelli memur alımı, ptt memur alımı , işkur memur alımı, sgk memur alımı , işçi memur alımı, kpss memur alımı, memur alımı ilanları, kamuya memur alımı, ziraat bankası memur alımı, kamu memur alımı, lise mezunu memur alımı, askeriye memur alımı, devlet personel başkanlığı memur alımı, sözleşmeli memur alımı, adalet bakanlığı memur alımı, kkk memur alımı , memur alımı 2014, açıktan memur alımı, içişleri bakanlığı memur alımı, bankalara memur alımı, tedaş memur alımı, iş bankası memur alımı, tarım kredi kooperatifi memur alımı, başbakanlık memur alımı, askeri memur alımı, yeni memur alımı, kpssp94 memur alımı, ösym memur alımı, dzkk memur alımı,

Son Güncelleme: 28.10.2014 23:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<