KPSS'deki o soru sosyal medyayı salladı!

20 Kasım 2016 Pazar 18:53 2016-11-20 18:55:03
KPSS'deki o soru sosyal medyayı salladı!
 KPSS ortaöğretim sınavı bugün yapıldı. Milyonlarca adayın girdiği KPSS 2016 ortaöğretim sınavının soru ve cevapları sınavının bitiminin hemen ardından yayınlandı. KPSS ortaöğretim sınavında dikkat çeken sorular yer aldı. Sınavda sorulan apartman sorusu sosyal medyayı salladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), bugün  ortaöğretim düzeyinde gerçekleştirilen 2016-KPSS'nin temel soru kitapçığı ve  cevap anahtarı yayımlandı. 
 
ÖSYM'nin internet sitesindeki duyuruda, bugün uygulanan 2016-KPSS  ortaöğretim düzeyi temel soru kitapçığı ile cevap anahtarına internetten  erişilebileceği bildirildi.
 
 2016-KPSS ortaöğretim düzeyinde kullanılan soruların, Fikir ve Sanat  Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde ve telif haklarının ÖSYM’ye ait  olduğu belirtilen duyuruda, ÖSYM'nin yazılı izni bulunmadan hiçbir şekilde  çoğaltılamayacağı, dağıtılamayacağı ve yayınlanamayacağı vurgulandı.
 
 'APARTMAN' SORUSU SOSYAL MEDYAYI SALLADI
 
2016-KPSS ortaöğretim sınav sorularının internette yayınlanmasının ardından "apartman soruları" fenomen oldu.
 

Son Güncelleme: 20.11.2016 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<