Öğrencilerden Dündar’a Teşekkür

Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi öğrencileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek, okullarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.Osmangazi Belediyesi’nin çeşitli yatırımlarda bulunduğu 224 okuldan...

26 Kasım 2015 Perşembe 11:41
Öğrencilerden Dündar’a Teşekkür
Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi öğrencileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek, okullarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Osmangazi Belediyesi’nin çeşitli yatırımlarda bulunduğu 224 okuldan biri olan Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Vedat Demir ile birlikte Başkan Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Başkan Dündar’a Osmangazi Belediyesi tarafından okullarına yaptırılan çevre düzenleme ve cephe yenileme çalışmaları için teşekkür eden öğrenciler, okullarının daha modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.
Ördekli Kültür Kültür Merkezi’nde ağırladığı Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Demir ve öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak eğitim alanında yapılan yatırımlara büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için ilçedeki okullarımıza çeşitli hizmetlerde bulunuyoruz. Milli eğitim tarihinin tek çatı altında inşa edilmiş en büyük okulu Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi’ni Bursa’ya kazandırmak için gün sayıyoruz. Yine Mehmet Akif Mahallesi’nde inşa ettiğimiz Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu’nda da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her iki okulumuz da önümüzdeki eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize hizmet verecek. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<