Öğrencilere AB’yi Hacivat ve Karagöz anlattı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bursa AB Bilgi Merkezi, düzenlediği etkinliklerle Avrupa Birliği’ne uyum sürecine katkıda bulunmaya devam ediyor.İş dünyasını ve toplumun bütün kesimlerini Avrupa Birliği...

17 Ekim 2016 Pazartesi 11:39
Öğrencilere AB’yi Hacivat ve Karagöz anlattı
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bursa AB Bilgi Merkezi, düzenlediği etkinliklerle Avrupa Birliği’ne uyum sürecine katkıda bulunmaya devam ediyor.
İş dünyasını ve toplumun bütün kesimlerini Avrupa Birliği (AB) konusunda bilgilendirmek maksadıyla faaliyet gösteren Bursa AB Bilgi Merkezi, öğrenciler ile buluştu. Harmancık Ortaokulu, Balıkesir Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Bilecik 700. Yıl İlköğretim Okulu’nda “Karagöz - Hacivat Ritim Atölyesi’nde AB’yi Anlatıyor” programı yapıldı. AB Bilgi Merkezi, öğrencilerin bir araya gelerek keyifli zaman geçirmelerini sağladı. Ritim atölyesine katılan öğrenciler, AB konusunu Karagöz ve Hacivat’tan öğrendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<