banner359

Okulların açılış tarihi ertelendi

20 Ağustos 2015 Perşembe 19:02 2015-08-20 19:09:11
Okulların açılış tarihi ertelendi
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, bugün yaptığı açıklamada turizm sektöründen gelen "Okulların Kurban Bayramı sonrası açılması talebini, Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüştüklerini ve kendilerinin yapılan çalışma sonrası konuyu Başbakan Davutoğlu’na sunacaklarını" açıklamıştı. Çelik, Twitter hesabından yaptı açıklamada "Turizm camiasından bize iletilen, okulların Kurban Bayramı sonrası açılması talebini, Milli Eğitim Bakanımızla görüştük. Kendileri bir çalışma yapıyorlar. Daha sonra konuyu Başbakanımıza sunacağız" demişti.


BAŞBAKAN DAVUTOĞLU AÇIKLADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu bu akşam yaptığı açıklamada okullarının açılışının ertelendiğini söyledi. Davutoğlu,  "Okullar 14 Eylül yerine açılışı 28 Eylül gününe ertelendi." dedi

Son Güncelleme: 20.08.2015 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<