banner359

Uludağ Üniversitesi’nde tanıtım günleri

Uludağ Üniversitesi, 27-28 Temmuz Tarihleri Arasında Tanıtım Günleri Düzenleyecek.

25 Temmuz 2016 Pazartesi 14:21
Uludağ Üniversitesi’nde tanıtım günleri
Uludağ Üniversitesi, 27-28 Temmuz tarihleri arasında tanıtım günleri düzenleyecek.
Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden olan Uludağ Üniversitesi, üniversite tercih sürecinde öğrenci adaylarına kendisini daha iyi anlatabilmek maksadıyla tanıtım günleri düzenliyor. 27-28 Temmuz tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi kampus alanında gerçekleştirilecek faaliyetlerle öğrenci adayları üniversite içerisinde kapsamlı bir tanıtım turuna çıkarılacak ve rektör ile bir araya gelecek.
Uludağ Üniversitesi’nde bu yıl ilk kez uygulamaya konulan başarı bursu ve diğer burs imkanları hakkında öğrencilere bilgiler aktarılacağını belirten Rektör Yusuf Ulcay, “Üniversite olarak ilk kez üniversite seçme sınavlarında dereceye girenler çocuklarımıza burs vermeye başlıyoruz. Yine ilk kez birçok fakülte ve meslek yüksekokullarda en başarılı öğrencilere burs vereceğiz. Ayrıca çift ana dal ve ya ndal programlarımızda kontenjanlarımızı geçen senelere oranlar yüzde 70’lere varan bir oranda arttırdık. Üniversitemizi seçecek öğrencilerimiz hem kariyer hem de burs açısından çok daha avantajlı hale gelecek. Uludağ Üniversitesi; gerek modern mimarisi, gerek bilimsel çalışmalara önem veren akademisyenleri gerekse de başarılı öğrencileri ile önümüzdeki dönemde hak ettiği noktalara gelecektir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<