banner359

UÜ’de YÖS Sınav Ve Puanları Karara Bağlandı

Uludağ Üniversitesi Senatosu, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında yurt dışından öğrenci kontenjanlarına kabul edilecek adaylara ilişkin tercih ve yerleştirme işlemleri kılavuzu ile yurtdışından öğrenci kontenjanlarına yerleştirmede kabul...

27 Mayıs 2016 Cuma 17:01
UÜ’de YÖS Sınav Ve Puanları Karara Bağlandı
Uludağ Üniversitesi Senatosu, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında yurt dışından öğrenci kontenjanlarına kabul edilecek adaylara ilişkin tercih ve yerleştirme işlemleri kılavuzu ile yurtdışından öğrenci kontenjanlarına yerleştirmede kabul edilecek sınav tür ve puanlarını görüşerek kabul etti.
Uludağ Üniversitesi Senatosu ve Yönetim Kurulu, geçen yıl başlattığı meslek yüksekokullarının bulunduğu ilçelerde toplanma geleneğini sürdürüyor. İznik Meslek Yüksekokulu’nda toplanan Uludağ Üniversitesi Senatosu’nda alınan karara göre adaylar, Uludağ Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Kabul Sınavı (UÜYÖS), diğer devlet üniversiteleri tarafından düzenlenen Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) ve Uludağ Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen sınav tür ve puanları ile 10-24 Haziran 2016 tarihleri arasında online başvuru yapabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<