banner359

Beşevler’de ‘Balık’ Keyfi Başladı

Bursa’da, yaklaşık 1.5 yıl önce menüsüne dünya mutfaklarından farklı lezzetleri ekleyen BURFAŞ Beşevler Sosyal Tesisleri bünyesinde balık restoranı açıldı.Deniz ve tatlı su balık çeşitlerinin servis edildiği restoran, Başkan Recep...

29 Nisan 2016 Cuma 11:51
Beşevler’de ‘Balık’ Keyfi Başladı
Bursa’da, yaklaşık 1.5 yıl önce menüsüne dünya mutfaklarından farklı lezzetleri ekleyen BURFAŞ Beşevler Sosyal Tesisleri bünyesinde balık restoranı açıldı.
Deniz ve tatlı su balık çeşitlerinin servis edildiği restoran, Başkan Recep Altepe tarafından hizmete alındı. Beşevler Meydanı’nda 45 dönümlük park alanı içerisinde bulunan, oturma grupları ve mimarisiyle sahil havasını aratmayan mekanın açılışında, Başkan Altepe ve protokol mensuplarına tuzda 5 kilogramlık levrek ikram edildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Beşevler Sosyal Tesisleri’nde hizmete giren restoranla birlikte artık Bursalıların uygun ve kaliteli hizmetle şehir merkezinde balık yiyebileceğini ifade etti. BURFAŞ tesislerinin kalitesinin toplumun büyük kesimince bilindiğini kaydeden Başkan Altepe, “Toplumsal hayatını canlandırmak için Bursa’nın her köşesine tesis kuruyoruz. Yaklaşık 53 tesis oldu. Bunların 23’ü restoran şeklindedir. Hedefimiz kaliteli hizmeti uygun fiyatla vatandaşlarımıza sunmaktır. Gıda kalitesinden ustalara ve personele kadar, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<