banner359

Binlerce İş Adamı Bursa’da Bir Araya Geliyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen ‘MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme’ toplantısında binlerce iş adamı bir araya gelecek.Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sektör Kurulları ve İş...

26 Mayıs 2016 Perşembe 14:53
Binlerce İş Adamı Bursa’da Bir Araya Geliyor
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen ‘MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme’ toplantısında binlerce iş adamı bir araya gelecek.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu tarafından, 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü Bursa Merinos AKKM’de yapılacak olan “MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme” toplantısına 20 farklı şehirden binlerce iş adamı katılacak. Düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, “20 farklı şehirden yaklaşık 3 bin civarında üyemizin katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz toplantıyla, üyeler arası alışverişin ve şubeler arasındaki iletişimin daha verimli hala gelmesi amaçlıyoruz. Bursa’da bu etkinliğin altıncısına ev sahipliği yapacak. Bu toplantı inanıyorum ki bölge ekonomisinin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Bursalı iş adamlarımızı, girişimcilerimizi bekliyorum” dedi.
KOBİ’lerin büyümesi noktasında bir takım gayretlerinde olması gerektiğini ifade eden Gürses, “MÜSİAD, bu istikamette değişik çalışmaların içerisinde bulunuyor. Konferanslar, seminerler, fuarlar noktasında birçok yeniliğe imza atıyoruz. Birçok kurum ve kuruluşa örnek oluyoruz. Yapacağımız bu toplantı daha önceden Sakarla’da, Trabzon’da, Adana’da, Kütahya’da ve Antalya’da tecrübe edildi. Ümit ederiz ki Bursa’daki bu toplantıda bir ticaret canlılığını meydana getirir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<