BTSO’dan Bayram Öncesi Kredi Müjdesi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Halkbank ile imzaladığı protokolle 37 bin üyesine piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı şartlarda kredi kullanma fırsatı sundu. Bayram öncesinde yapılan anlaşma ile BTSO üyeleri aylık 0,85’lik...

24 Haziran 2016 Cuma 12:59
BTSO’dan Bayram Öncesi Kredi Müjdesi
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Halkbank ile imzaladığı protokolle 37 bin üyesine piyasa koşullarına göre oldukça avantajlı şartlarda kredi kullanma fırsatı sundu. Bayram öncesinde yapılan anlaşma ile BTSO üyeleri aylık 0,85’lik faiz oranıyla 10 bin TL ile 125 bin TL arasında kredi kullanabilecek.
BTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen protokole, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Halkbank Bölge Koordinatörü Ahmet Dinçel imza attı. İmza töreninde konuşan Başkan Burkay, Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi odalarından biri olduklarına ifade ederek, “Üyelerimize ihtiyaçları ve yeni yatırımlarını gerçekleştirmeleri doğrultusunda rekabetçi şartlarda finansmana erişim desteği sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda Halkbank ile bugüne kadar 9 protokol imzaladık. 6 binden fazla üyemize 2006 yılından bu yana 310 milyon TL’den fazla kaynak kullandırdık. Bayram müjdesi niteliğinde olan yeni protokolle birlikte üyelerimiz, üst limiti 125 bin TL olmak üzere Halkbank’tan yüzde 0,85’lik aylık faiz oranıyla kredi kullanabilecek. Bayram öncesi özellikle kredi ihtiyacı hisseden üyelerimiz, uygun şartlarda kredi kullanma imkânına kavuşmuş oldu. Protokolün Bursa iş dünyamız adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Burkay, Halkbank yetkililerine de desteklerinden ötürü teşekkür etti.
“BURSALI FİRMALARIN YARASINA MERHEM OLACAK”
Halkbank Bölge Koordinatörü Ahmet Dinçel de BTSO ile 10. kez işbirliği masasına oturduklarını belirterek, “Göreve yeni başlamış olmama rağmen böyle bir protokole imza atmaktan dolayı oldukça mutluyum. Kredi anlaşmasını bayram öncesinde gerçekleştirmemiz daha da anlamlı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Burkay’ın Bursa iş dünyası için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Kendisinin katkısıyla yaptığımız anlaşma kapsamında kredi üst limitini önceki yıllardan farklı olarak yüzde 25 artırmış olduk. Kredi anlaşmamızın birçok Bursalı firmanın yarasına merhem olacağına inanıyorum. Bursa iş dünyası için hayırlı olsun” diye konuştu.
BTSO, söz konusu protokol kapsamında üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda ilk etapta 30 milyon TL’lik kaynak kullandıracak. BTSO üyeleri, aylık 0,85 faiz oranıyla ve 12 ay vadeyle 10 bin TL ile 125 bin TL arasındaki krediden yararlanma imkânına sahip olacak. BTSO üyeleri, Halkbank’ın Bursa’daki tüm şubelerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<