banner359

BTSO’dan Meslek Komitelerine Online Hizmet

Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası (btso), Online Takip Bilgi Sistemini Faaliyete Geçirdi.

04 Mayıs 2016 Çarşamba 11:55
BTSO’dan Meslek Komitelerine Online Hizmet
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), online takip bilgi sistemini faaliyete geçirdi.
Meslek komiteleri artık bundan sonra internet üzerinden çalışmalarını takip edebilecek. Türkiye’deki oda ve borsalar arasında ilk defa hayata geçen sistem sayesinde sektörel meslek komiteleri, görevde oldukları dönem boyunca kendi faaliyetlerini sanal ortamda görebilecek. Oda bünyesinde faaliyet gösteren 51 meslek komitesinin seçilmiş üyeleri, yeni sistem vasıtasıyla yaptıkları komite toplantılarını, performanslarını, komitenin çalışmalarını, yaptıkları ziyaret ve bunlara ilişkin raporların yanı sıra birçok işleme direkt ulaşabilecek.
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa’ya kazandırdıkları projelerin hayata geçmesinde komite ve meclis üyelerinin verdiği desteğin çok önemli olduğunu dile getirdi. BTSO’nun çalışmalarının odak noktasını oluşturan meclis ve meslek komite üyelerinin işlemlerini kolaylaştıran çalışmaları hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Burkay, yeni komite takip ve bilgi sisteminin komitelerin işlemlerini kolaylaştıracağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<