BTSO’nun sıfır faizli kredi çağrısına KOSGEB desteği

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), iş dünyasından gelen talepleri en kısa sürede çözüme kavuşturmaya devam ediyor. BTSO’nun taleplerinden birisi olan KOSGEB’in faizsiz kredi desteğinin tekrar işletmelerin kullanımına sunulmasını iş...

15 Şubat 2017 Çarşamba 13:42
BTSO’nun sıfır faizli kredi çağrısına KOSGEB desteği

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), iş dünyasından gelen talepleri en kısa sürede çözüme kavuşturmaya devam ediyor. BTSO’nun taleplerinden birisi olan KOSGEB’in faizsiz kredi desteğinin tekrar işletmelerin kullanımına sunulmasını iş dünyasına moral verdi.

Türkiye ekonomisinin büyümesinde ana aktör olan Bursa’da, iş dünyasından gelen istekler ve öneriler BTSO aracılığıyla çözülmeye devam ediyor.

BTSO tarafından KOSGEB’in işletmelere yönelik 50 bin lira üst limitli sıfır faizli kredi desteğinin yenilenmesi talebi sonuç verdi. KOSGEB tarafından işletmelere tekrar sunulan faizsiz kredi desteği başvuruları devam ediyor. Küçük ve orta ölçekli işletmeler için önemli bir kaynak olan kredi desteğine başvurular 20 Şubat tarihine kadar sürecek.

banner380

Firmaların en önemli gündemlerinden birisi olan sermayeye ulaşım noktasında çözüm odaklı yaklaşımlar hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Burkay, iş dünyasının talepleri doğrultusunda tekrar firmaların kullanımına sunulan KOSGEB kredi desteğinin iş dünyası için önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti. Başkan Burkay, “Odamızın taleplerinden birisi olan bu desteğin yenilenmesi firmalarımıza moral verdi. Bursa iş dünyamızın istek ve önerilerini doğrultusunda adımlar atan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ve KOSGEB’e sağlamış oldukları desteklerden ötürü iş dünyamız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yatırım ve istihdamı artırmaya dönük önemli teşviklerin hayata geçirildiğini hatırlatan İbrahim Burkay, “Üyelerimizin bu teşviklerden daha fazla yararlanması adına BTSO - KOSGEB temsilciliğimizi odamız bünyesinde faaliyete geçirdik. Bugüne kadar 4 bine yakın üyemize KOSGEB destekleri hakkında danışmanlık hizmeti verdiğimiz merkezimizden girişimcilik ve Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında sunulan destekler hakkında bilgi alınabiliyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<