Burdan Yumurta’ya uluslararası ödül

Günde 2 milyon üretim kapasitesine sahip Burdan Yumurta, Brüksel’de dünyanın dört bir tarafından üreticilerin katıldığı yarışmada lezzet ve kalite ödülü aldı.Merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (ITQI)...

27 Temmuz 2016 Çarşamba 11:22
Burdan Yumurta’ya uluslararası ödül
Günde 2 milyon üretim kapasitesine sahip Burdan Yumurta, Brüksel’de dünyanın dört bir tarafından üreticilerin katıldığı yarışmada lezzet ve kalite ödülü aldı.
Merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (ITQI) tarafından lezzet ve kalite ödülüne layık görülmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Matlı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Tüketiciler tarafından tercih edilmekten ve titizlikle sürdürdüğümüz çalışmalarımızın ödüllendirilmesinden mutluyuz” dedi.
BurdanYumurta’nın tat, koku ve görüntü gibi kriterlerde yapılan değerlendirmeleri başarıyla geçtiğini sözlerine ekleyen Matlı, “Gıdada dünya çapında geçerliliğe sahip ‘Global Gıda Güvenliği Standardı - British Retail Consortium (BRC)’ belgesi bulunan Türkiye’deki ilk ve tek tesis olma özelliğimizin yanı sıra, TSE ve Diyanet İşler Başkanlığı denetiminden geçip ‘helal yumurta’ belgesine de sahip olan Burdan Yumurta, şimdi de lezzet ve kalitesini dünya çapında tescillemiştir” diye konuştu.
İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasının 2015 yılı sonuçlarına göre listede 19 sıra birden yükselerek 169. sırada yer alan Matlı A.Ş.’nin bünyesinde üretim yapan Burdan Yumurta, geçtiğimiz günlerde de sektöründe ihracat lideri olarak İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından ödüllendirilmiş, BurdanYumurta’nın ödülünü TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi vermişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<