Bursa Valisi İzzettin Küçük:

Bursa Valisi İzzettin Küçük, turizmi canlandırmak için standartları aşmanın şart olduğunu söyledi.Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Başkanı Mehmet Akkuş ve yürütme kurulu, Vali İzzettin Küçük’ü makamında...

03 Ekim 2016 Pazartesi 13:26
Bursa Valisi İzzettin Küçük:
Bursa Valisi İzzettin Küçük, turizmi canlandırmak için standartları aşmanın şart olduğunu söyledi.
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Başkanı Mehmet Akkuş ve yürütme kurulu, Vali İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti. Bursa’daki turizm yatırımlarının konuşulduğu ziyarette, Vali İzzettin Küçük, “Bursa turizminin canlanması için bütün kurum ve kuruluşların fikrini almak gerekiyor. Gördüğüm kadarı ile turizm için çok elverişli bir bölgeyiz. Ama standartları yükseltmemiz gerekiyor. Meselâ Uludağ’da düzenlemeler yapmamız lazım ki oraya yabancı turist gelsin. Başka kayak merkezleri bizim müşterimizi çekmeyi başarıyor. Bunun için orayı biraz daha güçlendirmemiz lazım” dedi.
Tanıtıma da önem vermek gerektiğini ifade eden İzzettin Küçük, “Arap turistler Bursa’yı çok seviyor. Onların sayısını artırmamız gerekiyor. Şu an Trabzon Uzungöl’e kaymalar var. Bunun için bir an önce bizimde güçlenmemiz gerekiyor. En kısa zamanda bütün paydaşları bir araya toplayarak gerekli çalışmaları başlatacağız” diye konuştu.
TÜRSAB’ın yerli bir birlik olduğunu ifade eden Mehmet Akkuş ise, “Türkiye genelinde 9 bin üyesi ile en büyük birliklerden birisiyiz. 38 bölgesel yürütme kurulumuz bulunuyor. Bizler bölgelerimizdeki turizm faaliyetlerini canlandırıp, ülke ekonomisine katkı sağlamak için ter döküyoruz. Yaşanan Rusya krizi, terör ve diğer olumsuzluklar en çok turizmcileri etkiledi. Ama bizler bunun üstesinden geleceğimize ve turizmi hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<