banner359

Bursa’daki 5 Tarım Yatırımı İçin 3 Milyon Hibe

Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 5 tarım projesine bakanlık tarafından 3 milyon 22 bin 452 lira hibe verileceğini açıkladı.Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 5 yatırım projesine verilecek tahmini hibe miktarını...

29 Temmuz 2015 Çarşamba 13:31
Bursa’daki 5 Tarım Yatırımı İçin 3 Milyon Hibe
Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 5 tarım projesine bakanlık tarafından 3 milyon 22 bin 452 lira hibe verileceğini açıkladı.
Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 5 yatırım projesine verilecek tahmini hibe miktarını 3 milyon 22 bin 452 lira olarak belirledi. Doğal kaynaklar ve çevrenin korunması dikkate alınarak kırsal alanda refah seviyesinin yükseltilmesi, küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesine yönelik kırsal kalkınma yatırımları programı hakkında tebliğ yayımlandı. Bakanlık tarafından programa alınması uygun bulunan başvurular bakanlık internet sitesinde ilan edildi. Bursa İl Müdürlüğü, "Tebliğ uyarınca uygun görülen yatırım projesi sahiplerine yazılı tebligat yapılacak. 5 yatırım projesine sağlanacak tahmini hibe miktarı 3 milyon 22 bin 452 lira olarak belirlendi" diye açıklamada bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<