Bursalılar döviz bozdurmak için Kapalıçarşı’ya akın etti

Bursalılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "zaman bu zaman, gelin dolarınızı euronuzu TL’ye çevirin" çağrısına karşılık vererek Kapalıçarşı’ya akın etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yaptığı çağrıda,...

03 Aralık 2016 Cumartesi 16:03
Bursalılar döviz bozdurmak için Kapalıçarşı’ya akın etti
Bursalılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "zaman bu zaman, gelin dolarınızı euronuzu TL’ye çevirin" çağrısına karşılık vererek Kapalıçarşı’ya akın etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yaptığı çağrıda, "Bizi yıkmak isteyenlere karşı yastığımız altında varsa bu para hemen TL’ye çevirmeliyiz. Niçin yastığının altında bu karşılığı olmayan parayı saklayacaksın. Gelin bunu milli paramıza çevirelim. Milli değerlere sahip çıkacağız ya dem bu dem, zaman bu zaman, gelin dolarınızı euronuzu TL’ye çevirin" demişti
Bu çağrı üzerine Bursalılar, Kapalıçarşı’daki döviz bürolarına akın etti. Bazı vatandaşlar yüklü miktarda dövizlerini TL’ye çevirirken, kimileri ise her çeşitten dövizini küçük miktar da olsa tarafını belli etmek için liraya çevirdi.
Vatandaşlar, "Reisi dinliyoruz. Evdeki bütün paraları getirdik. Tepki için bozduruyoruz. Kendi paramızı kullanalım. Gavurun parasına tepki gösteriyoruz. Bizi çökertmeye çalışıyorlar" diye konuştular.
Kapalıçarşı’da dolar 3,50 liradan, Euro ise 3,73 liradan işlem görüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<