banner359

Çiftçi Tüccarın Eline Mahkum Oldu

Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Toprak Mahsulleri Ofisi Buğday Fiyatını Açıklamadığı İçin Çiftçinin Tüccarın Eline Mahkum Edildiğini Söyledi.

23 Haziran 2016 Perşembe 14:10
Çiftçi Tüccarın Eline Mahkum Oldu
Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Toprak Mahsulleri Ofisi buğday fiyatını açıklamadığı için çiftçinin tüccarın eline mahkum edildiğini söyledi.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde buğday hasadına başlandığı söyleyen Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, "İlçemizde toplamda 200 bin ton buğday ekilmiş olup 100 bin ton gibi bir üretim var. Ama çiftçi fiyat açısından umduğunu bulamadı. Toprak Mahsulleri Ofisi buğday fiyatını açıklamadığından dolayı çiftçinin tüccarın eline mahkum edildi. Durum böyle olunca da tüccar istediği fiyata alım yapım yapıyor. Sıkıntıların ortadan kalkması için için acilen Toprak Mahsulleri Ofisinin fiyat açıklaması yapmasını bekliyoruz" diye konuştu.
Yenişehirli buğday üreticileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’ten bu konuya bir an önce çözüm bulunmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<